top of page

LEITN RABBIS är vår babykollektion som finns från storlek 50 cl till 80 cl. De två mönstren; SUSSE och RABBIS är Papijjon Swedens egna handmålade tyger. Kollektionen är exklusiv och finns endast i ett begränsat antal.

Under arbetet med kollektionen så har vi inspirerats av de gotländska skogarna och de små, skuttande rabbisarna som vi så ofta dyker på här i vår vardag på Gotland.

 

Alla våra kläder både designas och tillverkas  med omsorg i vår lilla ateljé på Gotland. De akvarelliga rabbis-mönstren är handmålade av oss och sedan tryckta på en fin, ekologisk bomullsjersey. Våra egna tyger är GOTS klassificerade. GOTS är en av de strängaste certifieringarna för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering och arbetsvillkor. Våra tyger är dessutom tryckta i Sverige med vattenbaserade Öko-Tex certifierade färger. Allt detta eftersom det är det bästa för naturen skull och för de som tillverkar, hanterar och för dem som använder våra produkter.

 

Kollektionen, som är i limiterad upplaga, hittar ni endast i vår webbshop eller i butiken Ladan Hemse. Hoppas ni gillar!

LEITN RABBIS

bottom of page